Erhvervsportrætter / medarbejderportrætter

 

Et professionelt og troværdigt erhvervsportræt der afspejler virksomhedens image, sender et godt signal til kunder og samarbejdspartnere - såvel nye som eksisterende.

 

Uanset om erhvervsportrætterne skal bruges på hjemmeside, sociale medier, markedsføringsmateriale, visitkort m.v., så skal man ikke undervurderer værdien af et proffesionelt portræt.

 

Erhvervsportrætter/medarbejderportrætter kan være helt klassiske studieportrætter, eller mere "miljøorienterede" erhvervsportrætter, hvor portrætterne bliver taget rundt omkring i virksomhedens miljø, arbejdssituationer, foran virksomhedens bygninger m.v. - mulighederne er mange.

 

Som udgangspunkt kommer jeg ud i virksomheden, dels slipper i for at sende alle medarbejedere ind til studiet, og dels er vigtigt for mig, at få et lille indblik i jeres virksomhed og dermed kan råde og vejlede lidt om hvilken stil jeg vil anbefale. Det er naturligvis altid jer der i sidste ende træffer beslutning om hvilken stil i ønsker.

 

Jeg medbringer mobilt studie som kan sættes op i et mødelokale eller lignende, såfremt der ønskes klassiske portrætter.

 

Pris på erhvervsportrætter

 

Eksempler på erhvervsportrætter:

 

  • Headshot erhvervsportræt

 

Priser på erhvervsportrætter / medarbejderportrætter

 

Som fotograf er jeg vant til at tilpasse mig, så skulle være specielle ønsker, så sig endelig til.

 

Ingen opgaver er ens, så prisen afhænger af flere faktorer, men send mig en mail på info@mofoto.dk og fortæl om opgaven, så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud på erhversportrætter hurtigst muligt.

 

Jeg benytter studie i Hvidovre, 100m fra Rødovre st. såfremt der ønskes studiebilleder.


Relaterede sider:


Del gerne siden på