Præsentation af fotografen

 

Mit navn Michael Oxkjær, og det er mig der er fotografen her i "biksen" :-)

 

Jeg er bosat på Amager, hvor jeg bor sammen med min kone og vores søn.

 

Det at arbejde med mennesker, har jeg altid syntes var enormt spændende, men også udfordrende, og den kombination tiltalter mig meget.

 

Derfor, så elsker jeg f.eks. at lave portrætfotos, dels af private men i høj grad også erhvervsportrætter, for ingen mennesker ens, og min opgave er at få det bedste frem i dem der nu engang står foran mit kamera.

 

Jeg hører ofte sætningerne "Jeg er ikke pæn på billeder" eller "Jeg føler mig ikke tilpas når jeg skal have taget billeder", og så er det min opgave dels at få dem til at se pæne ud på billeder og få dem til at føle sig tilpas - og det plejer at lykkes ret godt.

 

Udfordinger er med til at holde mig skarp, og når jeg er ude som eventfotograf, så ved jeg aldrig hvad der venter og hvilke udfordringer jeg skal takle undervejs.

 

Jeg er i den grad også fascineret af lys og lyssætning, og som produktfotograf kan det være en udfording lige at få lagt det rigtige lys så man får fremhævet deltaljer, undgår skygger de forkerte steder og i det hele taget får produkterne til at fremstå på den mest indbydende måde.

 

Der er mange fotografer der bruger eksterne folk til at redigerer deres billeder, men jeg syntes det er min opgave at følge en kundeopgave helt til dørs.

Photoshop er en af mine bedste venner, jeg er superbruger med mere end 15 års efaring, og jeg er ikke bange for at bruge det hvis en opgave kræver det.

 

Kort sagt, så er foto en passion mig, og skulle du stå med en fotoopgave som ikke lige fremgår af min hjemmeside, så kontakt mig endelig så vi kan få en snak om det.

 

Michael Oxkjær

FotografDel gerne siden på